Скандалната участничка от Ергенът Благовеста направи любопитни разкрития за втория сезон

...
Скандалната участничка от Ергенът Благовеста направи любопитни разкрития за втория сезон
Коментари Харесай

Блага от Ергенът с нечувани разкрития

Скандалната участничка от  " Ергенът " Благовеста направи любопитни разкрития за втория сезон на предаването и участничките в него. В " Подкаста на Комеди Клуба " тя показа, че новият ерген Евгени Генчев е доста по-възпитан и добър от Виктор Стоянов. 

Блага повдигна завесата към протичащото се във втория сезон и даже разкри дали пианистът е съумял да открие любовта си там. Участничката от първия сезон на " Ергенът " съпостави Виктор и Евгени и даде по-висока оценка на втория, което може би е изненада за всички, поради обстоятелството, че точно тя изплака очите си по фитнес инструктора. 

Благовеста твърди, че участничките в новия сезон на предаването не са доста по-различни от тези в първия и че най-вероятно се търсят съответни профили на девойки. 

Тя показа, че Евгени е разкрил любовта в предаването, само че не е сигурна дали ще остане дружно с момичето, което го е завладяло, защото нямат право да обявяват публично връзката си до края на риалитито.

Блага разкри още, че третият сезон най-вероятно ще бъде женската версия на " Ергенът " - " Момата ". Там 22-а мъже ще се борят за сърцето на една дама. Именно една от участничките в първия сезон към този момент е уговорена да заеме основната роля, само че не разкри тъкмо коя. Благовеста направи и скандални разкрития за първия сезон на риалитито, където тя бе една от най-открояващите се участнички. 

Тя показа, че в последните дни, когато Виктор е запознавал финалистките Виктория и Дениз със фамилията си, те са имали право да прекарат нощта в къщата му. Рускинята е отказала да остане при Виктор, само че Дениз е прекарала нощта с него. Блага твърди, че сред двамата не се е случило нищо пикантно, само че след края на шоуто Дениз й споделила, че е извънредно разочарована от фитнес инструктора.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР